søndag 17. februar 2013

Hjertegenser til hjertegulle :)

Min datter på 5 år trengte ny genser da hun plutselig har strekt seg veldig,
så da fikk hun fære til min gode venninne Christine å se på mønstre.  Hun falt for denne genseren med hjerter på, så da var det ut å kjøpe garn. Fargevalget har hun også stått for selv.Veldig viktig med riktig posering før jeg fikk ta bilde av henne :)
Frøkna ble meget fornøyd med ny genser, så nu har jeg fått i oppdraqg å strikke matchende ullbukse. Hun ønsker ullbuksen i den lyse lilla fargen med broderte hjerter på hvert lår :) Frøkna vet virkelig hva hun vil ha :)
Så da er det bare å legge opp til ullbukse :)

Genseren er strikket i str 6-8 år, så den er litt stor. Men da har hun den kanskje en stund. Har strikket med mor aase garn.

8 kommentarer:

 1. Ordentlig 'modelljente', jo! Kjempefin genser! :)

  SvarSlett
 2. Takk takk :)
  Ja skikkeli modelljente :)

  SvarSlett
 3. Flott genser som varer ei stund! Klart hun må ha matchende bukse. Herlig "posering"!

  Ønsker deg ei fin uke!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 4. kjempe fin genser å nydelig modell:))

  SvarSlett
 5. Herlig genser, og aldeles NYDELIG modell :) :)

  SvarSlett
 6. Takk jenter :) Ønsker dere alle en fortsatt flott og kreativ uke :)
  Ullbuksa er lagt opp, så håper den blir fort ferdig :) Om det blir fødsel på meg de nærmeste dagene får jeg sørge for å huske å slenge med meg strikketøyet i fødselsbagen ;p

  SvarSlett
 7. Denne var skikkelig fin. Ble inspirert til å strikke en jeg og, så kanskje blir det en her i huset og etter hvert. Så flink Leah har vært til å ta ut farger :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :) Ja syns ho gjor et godt valg i både mønster og farger :) Artig at du ble inspirert :) Regne med neste gang frøkna di blir med storesøstra på besøk hit så har ho et likens sett på ;)

   Slett