søndag 22. april 2012

babydressDenne dressen strikket jeg i høst, mens jeg gikk gravid.
Desverre rakk jeg ikke å bruke den til sønn min, hadde strikket hentesett også som jeg brukte i begynnelsen.
Og da 2 av oldemødrene også hadde strikket til han, ble denne litt glemt. Men den havner i gaveboksen, så får pushe mine venninner til å få baby snart :)

Oppskrift er hentet fra Dalegarn baby klassisk sitt hefte. Jeg valgte å strikke den åpen i mellom bena å sy trykk knapper på. Veldig lett om babyen trenger bleie skift :)

5 kommentarer:

 1. Synd du ikke fikk brukt den fine dressen, men det er også et luksusproblem at du har så mange som strikker til barnet ditt! Her på strikkebloggene har vi inntrykk av at "alle" strikker, men det er langt fra tilfelle. Kanskje dressen får fortgang på babyproduksjonen i venninneflokken?

  Ha en fin søndagskveld!

  SvarSlett
 2. Ja, der har jeg virkelig et luksus problem :) Får håpe det blir litt baby produksjon snart så dressen får en eier. Synd om den bare blir liggende, men det kommer nok etterhvert :) Virker som det blir mer og mer populært å strikke, syns det er så mange her i Alta som er begynt å strikke :) Artig at flere vil prøve seg. Det er jo så mye flott man kan strikke. Bare man hadde hatt mere tid!

  Ønsker deg en fantastisk søndagskveld :)

  SvarSlett
 3. Se hvor flott den er:) synd du ikke fikk brukt den!

  SvarSlett
 4. Eller kanskje du rett og slett bare får en til som kan bruke denne :-))Veldig fin dress Carina

  SvarSlett
 5. Takk takk :)
  Ja om jeg skal få flere er det like greit å bare få de nå.
  Eller kanskje jeg må pushe på litt til Christine :)

  SvarSlett